Bieberova bývalka v mori! Plavky ukázali (skoro) všetko, ani ich nemusí mať

Tomu sa povie odvážna plážová garderóba. Modelka Yovanna Ventura sa na pláži v Miami promenádovala v plavkách, ktoré odhalili takmer všetko.

17.07.2018 00:00
debata (4)
Modelka Yovanna Ventura predviedla na pláži v... Foto: Profimedia
Modelka Yovanna Ventura predviedla na pláži v Miami poriadne odvážne krivky. Modelka Yovanna Ventura predviedla na pláži v Miami poriadne odvážne krivky.

Áno, dokonca sa ponúka otázka, či vôbec podobnú plážovú garderóbu potrebovala. Model jednodielnych plaviek vo farbe capučína sa po namočení do vody stal celkom priehľadným a paparazzovia na brehu poľahky zvečnili Venturu s poodhalenými prednosťami.

Ešte odvážnejšie pôsobil strih plaviek, keďže v oblasti rozkroku mala modelku naozaj len tenučký pásik látky. Každopádne, jedno je isté – je to fanúšička kompletnej depilácie!

Jej bývalý priateľ, či skôr údajný milenec Justin Bieber tiež púta posledné dni pozornosť verejnosti. V jeho prípade to však tentoraz nie sú žiadne škandály či eskapády. Kanaďan sa zamiloval a ohlásil zásnuby s topmodelkou Hailey Baldwinovou.

Blondínka už na ruke nosí poriadne veľký zásnubný prsteň a Bieber sa tiež vyznal, že je Hailey láskou jeho života. To pravdepodobne nepotešilo jeho bývalú lásku – speváčku a herečku Selenu Gomezovú.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Justin Bieber #pláž #plavky #rozkrok #Yovanna Ventura

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...