Krásna Gisele s manželom Bradym na pláži: Ich láska nechladne!

Budúci rok oslávia desiate výročie svadby a pár tvoria ešte dlhšie. Láska modelky Gisele Bündchenovej a športovca Toma Bradyho však nechladne.

19.07.2018 00:00
debata
Športovec Tom Brady a jeho manželka Gisele... Foto: Profimedia
Športovec Tom Brady a jeho manželka Gisele Bündchen na pláži v Kostarike. Športovec Tom Brady a jeho manželka Gisele Bündchen na pláži v Kostarike.

Aj počas prázdnin v Kostarike, kam sa manželia vybrali so všetkými troma ratolesťami (dve majú spolu, jedno dieťa má Brady s expartnerkou Bridget Moynahanovou), ich paparazzovia zachytili v momentoch vzájomnej nehy a náklonnosti.

Celá rodinka sa hrala na pláži a kým jedným okom rodičia poškuľovali po deťoch a dávali na ne pozor, nezabúdali ani jeden na druhého. Brady dal svojej manželke niekoľko bozkov. Po pláži kráčali v objatí a neskôr ruka v ruke.

Člen tímu New England Patriots oslávi v auguste 41. narodeniny a najmä na jeho deťoch je už vidieť, ako roky utekajú. Samotný Brady tiež podľa niektorých kritikov na internete nie je už v takej skvelej športovej forme, ako pred rokmi. Ale má na to plné právo.

Jeho polovička, kedysi najlepšie platená modelka planéty, sa stále udržiava vo forme. V dvojdielnych čiernych bikinách predviedla Bündchen ukážkovú figúru a potvrdila, že aj na prahu ďalších narodenín môže stále konkurovať mladším kolegyniam. V piatok 20. júla oslávi brazílska topmodelka 38. narodeniny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #bozk #Gisele Bündchen #Tom Brady #paparazovia

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....