Messi vystavuje tehličky na jachte. A manželka? Tá bikiny radšej odmietla!

Už niekoľko dní dovolenkuje neďaleko ostrova Formentera v Španielsku. Slávny futbalista Lionel Messi si podľa fotografií paparazzov užíva skvelé chvíle.

20.07.2018 00:00
debata (3)
Futbalista Lionel Messi si užíva slnečnú... Foto: Profimedia
Futbalista Lionel Messi si užíva slnečnú dovolenku na jachte pri ostrove Formentera. Futbalista Lionel Messi si užíva slnečnú dovolenku na jachte pri ostrove Formentera.

Reportéri známeho argentínskeho futbalistu zvečnili na luxusnej jachte neďaleko pobrežia, kde mu robila spoločnosť rodina, ale aj skupinka rodinných priateľov. Messi sa zabával, skákal do vody, hral sa s deťmi a vtipkoval s kamarátmi.

Akurát jeho polovička Antonella Roccuzzo pôsobí, že sa jej dovolenková atmosféra až tak nepozdávala. Na väčšine momentiek sa tvári zachmúrene a dokonca si po celý čas nedala dole ani šortkový overal.

Údajne je dôvodom aj to, že sa stále necíti byť fit po marcovom pôrode tretieho dieťaťa – syna Cira, ktorého Messimu priviedla na svet. Zvečniť jej postavu v bikinách sa skrátka tentoraz paparazzom nepodarilo.

Antonella Roccuzzo, manželka futbalistu Lionela... Foto: SITA/AP, Profimedia
Antonella Roccuzzo Antonella Roccuzzo, manželka futbalistu Lionela Messiho počas ich dovolenky v Španielsku.

Na druhej strane však treba povedať, že ju zastúpil aspoň energický, usmiaty a vyšportovaný manžel. Tridsaťjedenročný Messi sa môže pýšiť pevnou a šľachovitou postavou, hoci vzrastom je to pomerne nízky muž. To však pri futbale určite neprekáža. A tehličky, čo má na bruchu, sa tiež asi rysujú ľahšie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #pôrod #manželka #jachta #Lionel Messi #tehličky #Antonella Roccuzzo

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...