Pozor, skáče maminka! Elsa Pataky na mori - má sexi telo aj športový talent

Rodiny dvoch známych hollywoodskych hviezd sa stretli opäť, aby spoločne strávili dovolenkové chvíle. Reč je o Mattovi Damonovi a Chrisovi Hemsworthovi.

21.07.2018 00:00
debata
zväčšiť Herečka Elsa Pataky skáče z prenajatej lode v... Foto: Profimedia
Herečka Elsa Pataky skáče z prenajatej lode v San Sebastiane, kde sa vybrala s manželom Chrisom Hemsworthom a rodinou Matta Damona. Herečka Elsa Pataky skáče z prenajatej lode v San Sebastiane, kde sa vybrala s manželom Chrisom Hemsworthom a rodinou Matta Damona.

Na ich výlete do San Sebastianu nechýbali ich nežnejšie polovičky, ani ratolesti. Hoci mali obe hviezdne rodiny v pätách paparazzov, užívali si voľno a celkom ich ignorovali.

To, samozrejme, neplatí opačne. Reportéri striehli na slávne celebrity aj počas chvíľ, keď vyrazili na more. Práve tam vznikli momentky, ako si Hemsworth, jeho aj Damonove ratolesti či Elsa Pataky užívajú zábavu a príjemnú morskú atmosféru.

Práve španielska herečka, ktorá predstaviteľovi Thora porodila tri deti, sa zmenila na rozšafné a energické dievča, keď začala skákať z prenajatej lode do mora, v ktorom sa už kúpala „detská časť“ zájazdu. Chris Hemsworth s nadšením pozeral na svoju šikovnú manželku.

Rodiny Damonovcov a Hemsworthovcov sa kamarátia už dlhší čas a fotografi ich takto zvečnili napríklad aj v Austrálii alebo v Karibiku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Španielsko #rodina #Matt Damon #Chris Hemsworth #Elsa Pataky #výlet

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...