Sexbomba z Vlka z Wall Street na pláži: Spoznáte ju ešte?

Začiatkom roka upútala pozornosť divákov aj filmových kritikov stvárnením známej americkej krasokorčuliarky Tonye Hardingovej. Svet ju však spoznal ako sexi milenku Leonarda DiCapria.

22.07.2018 10:00
debata (2)
Herečka Margot Robbie si užívala na pláži v... Foto: Profimedia
Herečka Margot Robbie si užívala na pláži v Kostarike chvíle voľna s manželom. Herečka Margot Robbie si užívala na pláži v Kostarike chvíle voľna s manželom.

Teda, aby sme boli presní – herečka Margot Robbie stvárnila jeho milenku vo filme Vlk z Wall Street a zapísala sa vtedy do pozornosti médií aj divákov. Ako jeden z najsexi objavov sezóny.

Jej nahé scény sú dodnes kultové a austrálsku rodáčku vystrelili do pozornosti filmových producentov a štúdií. Robbieovej sa však podarilo ukázať, že okrem fyzických predností má aj veľký herecký talent.

Už čoskoro ho bude môcť publikum znovu otestovať vo filme Mary, Queen of Scots, kde si Robbie zahrala slávnu panovníčku – kráľovnú Alžbetu. V prestávke medzi nakrúcaniami si pôvabná blondínka užíva aj chvíle voľna a práve pri nich ju načapali paparazzovia.

Robbie a jej manžel Tom Ackerley spoločne vyrazili do Kostariky, kde si užili slnko, more aj spoločnú romantiku. Hoci v jednodielnych čiernych plavkách herečka nepripomínala sexbombu zo snímky Vlk z Wall Street, vyzerala stále veľmi príťažlivo. Práve v spomenutom filme, kde po jej boku hrá Saoirsie Ronan, však ukáže celkom inú tvár.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kostarika #plavky #paparazzovia #Margot Robbie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...