Veď ona má lepšie telo ako za čias seriálovej Rachel! Aniston zvádza v bikinách

Jennifer Aniston (49) aktuálne nakrúca v Taliansku novú komédiu z produkcie Netflixu s názvom Murder Mystery.

26.07.2018 00:00
debata (5)

V Európe stoja spolu s ňou pred kamerami aj jej hereckí kolegovia, Adam Sandler a Luke Evans. Slávnu trojicu spolu s celým štábom nakrúcanie zavialo do letoviska Portofino, kde niektoré scény nakrúcali na jachte.

Herečka Jennifer Aniston oddychuje pri bazéne v... Foto: Profimedia
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston oddychuje pri bazéne v taliasnkom Portofine.

Po skončení nakrúcania si niekdajšia hviezda Priateľov vychutnala oddych pri hotelovom bazéne, v modrých bikinách sa opaľovala na plážovom lehátku. Keďže paparazzi boli nablízku, podarilo sa im zachytiť slávnu hviezdu, ktorá sa rok pred pätdesiatkou chváli priam vražednými krivkami.

Okrem opaľovania si jennifer čas krátila počúvaním hudby a ťukaním do mobilu. Po boku slávnej hviezdy sa pri bazéne nikto neobjavil, chvíle voľna trávila sama.

Od ohlásenia rozchodu s jej manželom, hercom Justinom Therouxom, je Aniston oficiálne single. Hoci by ju fanúšikovia radi videli opäť po boku jej exmanžela, Brada Pitta, zatiaľ sa žiadny „veľký hollywoodsky návrat“ nekoná. Namiesto lásky sa vrhla do práce, okrem spomínanej komédie Murder Mystery nakrúca aj komédiu Mean Moms a čochvíľa sa postaví pred kamery seriálovej novinky po boku kolegyne Reese Witherspoonovej.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Portofino

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...