Talianska blogerka vytasila krivky v bikinách. Milenec ju olizoval na pláži!

Je pravdepodobne jednou z najznámejších módnych blogeriek na planéte. Jej vplyv je nepopierateľný a spolupracuje s najslávnejšími značkami. Ale je to tiež žena, ktorá miluje. A vášnivo.

08.08.2018 00:00
debata (5)
Taliansky spevák Fedez a blogerka a módna... Foto: Profimedia
Taliansky spevák Fedez a blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni na ostrove Ibiza. Taliansky spevák Fedez a blogerka a módna podnikateľka Chiara Ferragni na ostrove Ibiza.

Taliansku rodáčku Chiaru Ferragni zachytili objektívy počas uplynulých dní na pláži neďaleko ostrova Ibiza, kde trávila čas s priateľmi, ale tiež svojím partnerom Fedezom – talianskym spevákom a tiež idolom mladej generácie.

Dvojica sa tento rok prvýkrát stala rodičmi a na Instagrame Ferragniovej, ktorý sleduje bezmála 14 miliónov používateľov, nechýbali tisícky gratulácií a nadšených reakcií. Po pôrode a materských povinnostiach si však prvýkrát blondínka odskočila na dovolenku, ktorú mohla stráviť práve s otcom svojho dieťaťa a milencom.

Best paparazzi pics

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

Dvojica si zapózovala v plytkých vodách neďaleko pobrežia a nikoho asi neprekvapí, že zábery sa napokon objavili priamo na instagramovom účte 31-ročnej Talianky. A poriadne pikantné. „Najlepšie paparazzi zábery,“ počastovala ich slovami Ferragni. Jej partner Fedez ju na jednom vášnivo bozkáva a na druhom jej dokonca olizuje líce.

S Fedezom tvorí pár od roku 2016 a spolu tvoria vyhľadávané a žiadané celebrity v rodnom Taliansku, ale aj za jeho hranicami. Tam sa darí najmä Ferragniovej, ktorú najnovšími kúskami zásobujú mnohé značky a ktorá dokáže speňažiť svoju popularitu aj profesionálne. Nie nadarmo sa pred časom ocitla v magazíne Economist, kde v rozhovore prezradila, ako sa jej podarilo vypracovať medzi najsledovanejšie influencerky na svete.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Ibiza #partneri #nežnosti #Chiara Ferragni #Fedez

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...