Fíha, tá má ale formu! 56-ročná Meg Ryan v bikinách vás prekvapí

Iba pred pár dňami priletela do švajčiarskeho Locarna, aby si prevzala výnimočnú cenu. Ale Európe zbohom zatiaľ nedala. Meg Ryan sa presunula do Talianska.

09.08.2018 00:00
debata (1)
Herečka Meg Ryan počas krátkej dovolenkovej... Foto: Profimedia
Herečka Meg Ryan počas krátkej dovolenkovej návštevy v talianskom Portofine. Herečka Meg Ryan počas krátkej dovolenkovej návštevy v talianskom Portofine.

Vo vychýrenom Portofine, letovisku smotánky a celebrít, sa niekdajšia hrdinka romantických komédií objavila už začiatkom týždňa a neuveríte, kde ju paparazzovia načapali. Samozrejme, v osviežujúcom mo­ri.

Ryan si vyrazila aj so skupinkou kamarátov k vode, aby si užila osviežujúcu vodu a skutočnú letnú atmosféru. Zaujala však nielen slávnou tvárou, ale aj svojimi krivkami.

Pri pohľade na jej telo v jednoduchej čiernej podprsenke a plaveckých šortkách sa nejeden „divák“ zamyslí nad tým, v akej skvelej forme hollywoodska herečka je. Nehovoriac o tom, že Meg Ryan oslávila už 56. narodeniny.

Dvojnásobná mama vždy patrila k ženám, ktoré sa o seba príkladne starali a dodržiavali prísny režim. Zúročilo sa to naozaj ukážkovo. Až sa zdá nepochopiteľné, prečo sa vlastne sympatická blondínka tak zbytočne „pohrávala“ so svojou tvárou a vizážou pod dohľadom chirurgov.

Herečka je momentálne single. V minulosti bola vydatá za herca Dennisa Quaida, s ktorým má syna Jacka, ktorý prišiel na svet v roku 1992. Rozchod slávna dvojica ohlásila v roku 2000. Blondínka prežila romancu s hercom Russellom Croweom, neskôr do jej života vstúpil muzikant John Mellencamp. Aj tomu vzťahu však odzvonilo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #plavky #Meg Ryan #Portofino #krásky v bikinách

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...