15 rokov prešlo! Němcová ako plavková ikona kedysi a dnes, porovnajte si to

Radí sa do malej skupiny českých krások, ktorým sa podaril kariérny triumf a objavili sa na titulnej strane plážového špeciálu magazínu Sports Illustrated. Od tohto momentu uplynulo už 15 rokov.

10.08.2018 11:10
debata
Česká modelka Petra Němcová na pláži v mexickom... Foto: Profimedia
Česká modelka Petra Němcová na pláži v mexickom Kankúne. Česká modelka Petra Němcová na pláži v mexickom Kankúne.

Reč je o topmodelke a dnes najmä filantropke a celebrite Petre Němcovej, ktorá sa vo februári 2003 ocitla na titulnej strane jedného z najpopulárnejších magazínových vydaní v USA.

Pre každú modelku je česť, ak sa jej takéto čosi podarí. Mnoho dám práve vďaka Sports Illustrated odštartovalo medzinárodnú kariéru a zaradili sa medzi najslávnejšie krásky sveta (Elle MacPherson, Ashley Graham, Kate Upton).

Česká modelka Petra Němcová na titulnej strane... Foto: SI.com
Petra Němcová Česká modelka Petra Němcová na titulnej strane magazínu Sports Illustrated 2003.

V prípade rodáčky z Karvinej zaúradoval osud a tragické udalosti, keď sama prežila ničivé tsunami a prišla o svojho snúbenca. Kariéru však urobila a postupne sa z postu modelky presunula do sféry filantropie a charity. Túžila predovšetkým pomáhať tým, ktorí denne zažívajú chvíle, aké ona zažila v Thajsku.

Dnes 39-ročnú modelku zachytili objektívy paparazzov len pred pár dňami v mexickom Kankúne. Aj tentoraz bola v plavkách – hoci miniatúrne bikiny vystriedal jednodielny model v dvojfarebnom vyhotovení. Modelka sa na pláži objavila bez mejkapu a podľa výrazu tváre bolo zjavné, že ju prítomnosť reportérov až tak neteší. Napriek tomu však treba povedať, že je stále v dobrej forme. A vy môžete zahlasovať v ankete – ktorá podoba sa vám páči viac?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #anketa #bikiny #plavky #Sports Illustrated Swimsuit Issue #Petra Němcová #porovnanie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...