Sexidol miliónov žien ukázal na jachte manželku! Ten pohľad naozaj poteší

Je považovaný za jedného z najsexi mužov filmového plátna a nálepku sexidol už nosí nejaký ten rok. Od herca Jamieho Dornana by nejeden očakával, že bude prelietavý plejboj, ktorý si pozornosť žien užíva.

11.08.2018 00:00
debata (1)
Herec Jamie Dornan a jeho manželka Amelia... Foto: Profimedia
Jamie Dornan a jeho manželka Amelia Warner Herec Jamie Dornan a jeho manželka Amelia Warner počas dovolenky na Capri.

Už roky však srdce známeho herca a bývalého modela, ktorého preslávila najmä rola Christiana Greya vo filmovej adaptácii série Päťdesiat odtieňov, patrí len jednej žene. Je to jeho manželka Amelia.

Umelecky tiež aktívna Amelia Warner sprevádzala Dornana aj na dovolenke v slnečnom Taliansku. Aj táto celebritná manželská dvojica sa vybrala na vyhľadávaný ostrov Capri (dovolenkuje tam aj Jennifer Lopez).

Paparazzovia párik zachytili počas voľných chvíľ na jachte, z ktorej si užívali príjemnú teplotu vody a osviežujúcu morskú vodu v horúcom počasí. Dornan, samozrejme, predvádzal svoje ukážkové svalnaté telo. Jeho polovička si zvolila jednodielne tmavomodré plavky a ukázala v nich ženské a kyprejšie tvary.

Vidieť, že „Christian Grey“ má v skutočnom živote celkom iný vkus a neskončil by so žiadnou Anastasiou. Potešujúce je, že v jeho prípade to vyhráva celkom normálna Amelia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #manželka #plavky #Jamie Dornan #krivky #Capri #Amelia Warner

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....