Na sexi krásky je zvyknutý. Ale z novej DiCapriovej milenky vám padne sánka!

Taliansko je momentálne skutočne celebritným centrom. V jednotlivých jeho častiach sa objavujú hviezdy Hollywoodu - medzi nimi aj herec Leonardo DiCaprio.

10.08.2018 14:00
debata (3)
zväčšiť Herec Leonardo Dicaprio a jeho priateľka -... Foto: Profimedia
Herec Leonardo Dicaprio a jeho priateľka - argentínska topmodelka Camila Morrone na dovolenke v Taliansku. Herec Leonardo Dicaprio a jeho priateľka - argentínska topmodelka Camila Morrone na dovolenke v Taliansku.

Držiteľ Oscara, ktorý má na konte desiatky zaujímavých filmových rolí, však nezaujal len hviezdnym statusom. V talianskom Nerane a následne aj na francúzsko-talianskej Korzike mu totiž spoločnosť robila „najnovšia“ priateľka – o 22 rokov mladšia modelka Camila Morrone.

O tom, že DiCaprio je na krásne partnerky zvyknutý, nemožno pochybovať. Veď v zozname jeho expriateliek sú napríklad dámy ako Gisele Bündchen, Bar Refaeli či Kelly Rohrbach. Ale 21-ročná Morrone aj tak zaujme na prvý pohľad!

Narozdiel od väčšiny doterajších mileniek (mali svetlé vlasy) má Morrone tmavé kadere a jej krása v sebe nesie aj akési latino detaily. Na pláži v bikinách je rozhodne jasnou kráľovnou – stačí sa pozrieť na jej prirodzené a zvodné telo, ktoré jej príroda nadelila.

Už počas uplynulého víkendu vznikli zábery, na ktorých je zachytený americký herec s novou partnerkou počas potápania sa pri skalnatom útese. Pohľad na Morroneovú v bikinách poteší nejedno oko. A najviac asi to DiCapriova.

Pri známom hercovi však tiež platí, že všetko je len do času. Aspoň na životné partnerky sa tento vzorec dá aplikovať určite. Zoznam je bohatý, ale DiCaprio neustále médiá prekvapí nejakou novou kráskou. Tak uvidíme, dokáže si ho Morrone udržať navždy?

Gelato happy face

Príspevok, ktorý zdieľa Camila Morrone (@camilamorrone),

Príspevok, ktorý zdieľa Camila Morrone (@camilamorrone),

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #dovolenka #láska #bikiny #Telo #Leonardo DiCaprio #Camila Morrone

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...