To neodhadla! Rolins na pódiu vytasila silikóny a ukázala (skoro) všetko

Nik nepochybuje o tom, že speváčka Dara Rolins patrí medzi dámy slovenského šoubiznisu s najudržiavanejšou figúrou.

13.08.2018 00:00
debata (16)
zväčšiť Speváčka Dara Rolins na koncerte Dance Divas v... Foto: Profimedia
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins na koncerte Dance Divas v Prahe. Predviedla sa naozaj odvážne.

Tvrdý tréning, prísny režim, životospráva hollywoodskej hviezdy a tiež pomoc šikovného chirurga – to všetko sa zúročilo v sexi krivkách známej bratislavskej rodáčky. Hoci oslávila už 45. narodeniny, formu by jej mohli závidieť aj mnohé osemnástky! Ale, jedna vec je príťažlivá forma, druhá príliš provokatívna prezentácia.

Blondínka sa počas víkendu objavila na akcii Dance Divas na pražskom Výstavišti a zvolila na túto akciu poriadne odvážny kostým. Vlastne išlo o čipkované body s výrazným výstrihom a priehľadným materiálom takmer na celej hrudi.

Zábery, na ktorých Rolins pózuje v zákulisí, pôsobia ešte celkom prijateľne. Pohľad z pódia však už taký „decentný“ nebol. Sila bleskov totiž prenikla až pod tenučkú čiernu látku a výsledok dopadol podľa očakávania. Rolins priamo na koncerte ukázala zo svojich vylepšených pŕs viac, než by bolo vhodné.

V minulosti speváčka pózovala pre magazín Playboy, takže sa nedá hovoriť o tom, že by s nahotou alebo odhaľovaním mala problémy. Ktohovie, možno aj tento „priehľadný“ kostým bol vlastne zámerom od začiatku. Otázne však je, či sa niečo podobné na pódium hodí. Hviezdy ako Jennifer Lopez, Madonna či Kylie Minogue by asi tvrdili, že áno. Vy môžete zahlasovať v ankete.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #koncert #provokácia #priehľadné šaty #Dara Rolins

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...