Simona Krainová v bikinách? Vo veku 45 rokov zatieni aj mnohé tínedžerky

V modelingovom svete je príťažlivý vzhľad takpovediac povinnosť. Bez ohľadu na to, do akej generácie patríte. A dobre to vie aj Simona Krainová.

15.08.2018 00:00
debata

#summermama

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova),

Známa česká blondínka, ktorá kedysi bodovala pred objektívmi a príležitostne aj na prehliadkových mólach, sa v týchto dňoch nachádza na španielskom ostrove Lanzarote.

Za dovolenkou odletela s celou rodinou, teda manželom Karlom Vágnerom, ale aj synmi Maxom a Brunom. Pozornosť však pritiahla predovšetkým na seba. Stačilo sa vyzliecť do plaviek.

Krainová síce oslávila už 45. narodeniny, ale jej forma je stále skvelá – potvrdili to aj momentky, ktoré zverejnila na svojom Instagrame. Na jednej z nich pózuje v bikinách, ktoré poriadne zdôrazňujú jej bujný dekolt, na ďalšej zase po boku manžela s odhalenými nohami v minišortkách.

Krainová sa len nedávno objavila aj na Slovensku, kam prišla uviesť novú vôňu z dielne známeho dizajnéra Toma Forda. Aj vtedy jej robil spoločnosť manžel Karel, ktorý vyrastal práve na Slovensku. Dvojica sa zosobášila v roku 2010, ale randiť začali spolu už oveľa skôr. Zoznámili ich spoloční známi.

@karelvagner #my2 #love

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova),

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Vagner (@karelvagner),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #láska #Simona Krainová #krásky v bikinách #Karel Vágner

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...