Pennova bývalá sa vydala a on? Na pláži si užíva s 26-ročnou láskou!

Svet šoubiznisu prekvapila v utorok správa o tom, že herečka Robin Wright sa opäť vydala. Hviezda Domu z karát si vzala mladšieho partnera, ktorý pôsobí v módnej brandži.

15.08.2018 00:00
debata
Modelka Leila George, súčasná partnerka herca... Foto: Profimedia
Leila George Modelka Leila George, súčasná partnerka herca Seana Penna, ktorý randil v minulosti hneď s niekoľkými slávnymi ženami.

Päťdesiatdvaročná herečka bola však v minulosti dlhé roky vydatá za kolegu – herca Seana Penna. Z ich zväzku pochádzajú aj dve, dnes už dospelé, deti. A práve Penn sa v rovnakom čase, ako sa jeho bývalá manželka tešila na svadobnej hostine, venoval svojej vlastnej partnerke.

Ak tipujete, že ide o výrazne mladšiu dámu – vedzte, že ste sa trafili celkom presne. Penn sa totiž už bezmála dva roky stretáva s 26-ročnou Leilou Georgeovou, modelkou a dizajnérkou.

Dvojicu spolu nevídať na verejnosti často – Penn sa snaží strániť paparazzov a bulváru od chvíle, čo sa rozišiel s herečkou Charlize Theronovou. Na Honolulu však v týchto dňoch vznikli zábery, kde vidieť, že partneri sú stále spolu. Hollywoodsky herec, inak vo skvelej fyzickej forme, oslávi už o pár dní 58. narodeniny!

Mimochodom, dátum jeho oslavy pripadá na štvrtok 17. augusta, ale čo je azda ešte zaujímavejšie – jeho prvá manželka, speváčka Madonna, oslavuje iba o deň skôr. V jej prípade pôjde o okrúhle jubileum – Madonna má totiž 60.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #modelka #Sean Penn #vekový rozdiel #Leila George

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...