Všetky oči na mňa! Venuša z Birminghamu na Ibize, nik ju neprehliadol

Muži z nej nedokážu spustiť oči a mnohé dámy tiež. Hoci občas z ich pohľadov priam sršia blesky. Demi Rose je totiž magnetom pre svoje okolie.

14.08.2018 15:28
debata (5)
Britská internetová celebrita Demi Rose sa... Foto: Profimedia
Britská internetová celebrita Demi Rose sa premáva na Ibize v plážovom bare. Britská internetová celebrita Demi Rose sa premáva na Ibize v plážovom bare.

Mladučká modelka bikín a plaviek, ktorá si svoju slávu vydobyla na Instagrame pomocou zverejňovania záberov na svoje kypré krivky, sa momentálne nachádza na Ibize. Ani tam však nezaháľa.

Paparazzovia zvečnili 23-ročnú krásku z Birminghamu na pláži a v plážovom bare, kde sa spoločne so svojím partnerom venovali foteniu záberov na Instagram. Konto Roseovej je plné momentiek, ktoré nechávajú vyniknúť jej bujné pozadie alebo kyprý dekolt.

Pre krivky aj ona získala prívlastok klonu Kim Kardashianovej (podobne ako Ruska Anastasia Kvitko). Rose však tvrdí, že chce byť v prvom rade sama sebou. A keďže k tomu patrí plážová garderóba – tak aj v nej.

Na zábere vidieť, ako sa prechádza plážovým barom v bikinách a denimových šortkách. Pohľad to zjavne musí byť pre okolie fascinujúci. Aspoň na pár sekúnd, čo poviete?

My two different moods...

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Rose (@demirosemawby),

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Ibiza #pohľad #Demi Rose #krásky v bikinách

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...