Úplne nahá Verešová vo vlnách! Toto video zverejnila hrdo aj sama

Niežeby bola nahota v prípade Andrey Verešovej niečo výnimočné. Ale tentoraz znovu zaujala. Fotila totiž umelecké akty a návnadu na ne zverejnila sama aj autor fotografií.

18.08.2018 00:00
debata (7)

Reč je o Martinovi Machajovi, ktorý je známy prácou s príťažlivými modelkami a častým fotením ženských aktov. Práve on zverejnil na svojom Instagrame kratučké video, v ktorom sa celkom nahá modelka oddáva divokým vlnám na pobreží mora.

Ak by Machaj neuviedol do popisu videa aj odkaz na Verešovej oficiálnu stránku, asi by slovenskú rodáčku žijúcu v Česku nespoznalo toľko ľudí. O pár hodín si však video na svojom profile zavesila aj matka dvoch detí, ktorej akty videl prvýkrát svet pred vyše desiatimi rokmi.

Vtedy sa bez jej pričinenia ocitli v médiách súkromné zábery nahej Verešovej, ktoré mala fotiť ešte ako darček pre svojho expriateľa – hokejistu Jaromíra Jágra. Napokon ich však videlo podstatne viac očí než len tie Jágrove.

Známa držiteľka titulu Miss Slovensko a modelka, ktorá stále s úspechom pracuje a fotí pre slovenské a české značky, sa pred kamerami odhaľuje pomerne často. Iba nedávno zdieľala aj momentky z ostrova Mykonos, kde vznikol fotoseriál vo zvodných plážových odevoch.

Trying to survive the heat wave...#backstage #photoshoot #editorial #coming

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #video #Andrea Verešová #akty #Martin Machaj

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....