Neónové kadere a telo s napumpovaným dekoltom: Ona vie, ako zaujať!

Skrátka vie, ako zaujať. Kim Kardashianovú síce fotografi sledujú už len preto, že to je ona - ale pozitívne je, že televízna a internetová celebrita stále prekvapuje.

18.08.2018 14:40
debata (1)
Televízna a internetová celebrita Kim... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian v Miami. Predviedla neónové vlasy vedľa krikľavého Lamborghini.

Vo štvrtok sa to manželke Kanye Westa podarilo v Miami, kde absolvovala fotenie nových zvodných outfitov. Po tejto „práci“ ju čakala večerná zábava a večera s priateľmi.

Trojnásobná mama, podnikateľka a televízna persóna sa na ňu vybrala v krikľavo zelenom Lamborghini a div sa svete, k autu sa naozaj zladila. Predstavte si, že pomocou parochne.

Kardashianka predviedla výrazné neónové vyžehlené vlasy siahajúce až po úzučký driek. Ten vynikal v elastických šatách, ktoré tiež zvýrazňovali jej bujný dekolt a plné boky.

Tridsaťsedemročná sexbomba strávila večer v spoločnosti priateľov Jonathana Chebana a Larsy Pippenovej. Bol to pre ňu údajne oddych od materských povinností a večer si užila s úsmevom a nadšením.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #originalita #sexbomba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...