Agent Mulder má rád mladšie ročníky. Toto je jeho láska, mladšia o 33 rokov!

Ben Affleck si našiel priateľku, ktorá by mohla byť jeho dcérou. V prípade herca Davida Duchovnyho platí to isté. S milenkou vyrazili na pláž.

22.08.2018 00:00
debata (3)
Monique Pendleberry, priateľka herca Davida... Foto: Profimedia
Monique Pendleberry, priateľka herca Davida Duchovny, na pláži v Malibu. Monique Pendleberry, priateľka herca Davida Duchovny, na pláži v Malibu.

Hrdina slávneho seriálu Akty X, ktorého asi už navždy budú prezývať Mulder, sa objavil pred pár dňami na pláži v Malibu so skupinou priateľov. Jej súčasťou bola však aj hercova mladá priateľka.

Reč je o 25-ročnej Monique Pendleberry, s ktorou sa však Duchovny nestretáva len pár týždňov, ale už štrnásť mesiacov. Na verejnosti sa však neobjavujú tak často a tak ich prítomnosť nepochybne paparazzov zaujala.

Vekový rozdiel medzi partnermi je značný – kým agentovi Mulderovi pomaly ťahá na šesťdesiatku (tento rok oslávil 58. narodeniny), jeho drobná tmavovlasá priateľka je mladšia o 33 rokov.

To však údajne pre milencov nie je žiadna prekážka, tvrdia zdroje z okolia. Kanadský rodák je vraj stále veľmi aktívny a má v sebe mladistvý náboj. Niektoré zdroje tiež tvrdia, že Duchovny mal vždy veľmi blízko k svojmu seriálovému charakteru z projektu Californication, kde stvárňoval muža v strednom veku, ktorý si nedá pokoj so ženami a veľmi ho baví aj sex s nimi.

Konieckoncov, herec sa pred pár rokmi údajne zo sexuálnej závislosti aj liečil. To bolo ešte v čase, keď bol ženatý s Teou Leoniovou. Rozviedli sa v roku 2014, dvojica má spolu dve deti.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #milenka #Malibu #David Duchovny #vekový rozdiel

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...