Hula hop a sexi telo v bikinách? Verili by ste, že táto žena má 53?!

Najprv hore bez, teraz v miniatúrnych bikinách a s hula hopom okolo drieku. O kom je reč? Neuveríte, ale o 53-ročnej Elizabeth Hurleyovej.

28.08.2018 00:00
debata

Hula hoop practice #home #Herefordshire @elizabethhurleybeach

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1),

Britská rodáčka, ktorú kedysi preslávil vzťah s hercom Hughom Grantom, síce prekročila päťdesiatku už dávnejšie, ale stále sa udržiava v ukážkovej forme. Nedávno to potvrdila videom na Instagrame, kde pláva v bazéne a prezradila, že práve takto sa vraj zbavuje kalórií.

Bonusom pre jej fanúšikov bolo nepochybne to, že Hurley sa na videu objavila hore bez. Síce ukázať viac ako je povolené online neukázala, ale minifilm si aj tak pozrelo vyše 800-tisíc používateľov.

So svojím sexepílom, ktorý sa nemení ani vekom, pracuje hviezda seriálu Royals pomerne často. Dôkazom je aj nový post z víkendu, keď na Instagrame zverejnila herečka záber z ďalšieho tréningu. Div sa svete, prebiehal len v ružových dvojdielnych plavkách, zakrývajúcich len to najnutnejšie.

Známa herečka sa pred objektívom objavuje v plavkách naozaj často – nie je to však len z dôvodu pýšenia sa ukážkovou postavou či naháňaním „followerov“. Hurley má vlastnú kolekciu plaviek, takže ide vlastne o skvelú reklamu jej vlastných produktov.

Attempting to swim off the calories #holiday #greece @elizabethhurleybeach

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Telo #forma #Elizabeth Hurley

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...