Na večeru? Kardashianka vyzerá skôr, akoby šla na erotický záťah!

Zvykli sme si už na to, že členky kardashianovského klanu nechodia pre provokácie ďaleko, najmä, čo sa týka módnej garderóby.

30.08.2018 00:00
debata
Televízna celebrita Kourtney Kardashian... Foto: Profimedia
Kourtney Kardashian Televízna celebrita Kourtney Kardashian vyrazila na večeru v Acre - vychytenej reštaurácii v letovisku Cabo v Mexiku.

Hoci najčastejším príkladom je Kim Kardashian, zahanbiť sa nenechá ani jej staršia sestra Kourtney, inak mama troch detí. Počas večere v Mexiku, keď ju načapali paparazzovia v sprievode skupiny kamarátok, bola neprehliadnuteľná a poriadne odvážna.

Kourtney si na seba obliekla model priehľadných šiat, pod ktorými sa jasne črtalo telové body. Ak by niekto tvrdil, že takto plánuje zvádzať chlapa po valentínskom rande za dverami spálne, asi by ho to neprekvapilo. Presne tak totiž garderóba vyzerala. Ako zvodné negližé.

Dcéra Kris Jennerovej a členka jednej z najznámejších šoubiznisových rodín planéty však má jasno – takto sa treba vystrojiť aj do reštaurácie. Veď, čo ak náhodou sa po ceste objavia reportéri. Zaujať treba jednoznačne.

V posledných mesiacoch pritom práve Kourtney pútala pozornosť aj istými škandalóznymi momentmi. Jedným z nich bola nepekná hádka so sestrou Kim priamo pred kamerami v ich reality-šou. Druhým jej rozchod s mladučkým milencom Younesom Bendjimom.

Ten – hoci má tváričku anjela a telo Adonisa – je zdá sa, pekný kvietok. Portál TMZ.com nedávno zverejnil video, na ktorom Bendjima mláti neznámeho muža pri zadnom vchode reštaurácie a klubu Delilah. Práve jeho nepredvídateľná povaha, ale tiež údajná nevera stála za koncom vzťahu Kourtney a Younesa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #mesto #Kourtney Kardashian #paparazovia #Younes Bendjima #záťah

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...