Koncert ako dráždivá striptízová šou! Britney Spears sa predviedla aj pri tyči

Popová princezná Britney Spears počas leta zabávala fanúšikov z pódií počas jej aktuálneho tour Piece Of Me.

03.09.2018 00:00
debata (1)

V britskom meste Blackpool predviedla viac ako drážvivú šou, jej koncert miestami pripomínal erotické vystúpenie. Nechýbalo ani sexi zvádzanie pri tyči počas jednej zo skladieb.

Britney Spears  počas koncertu v meste Blackpool. Foto: Profimedia
Britney Spears Britney Spears počas koncertu v meste Blackpool.

36-ročná dvojnásobná mama je, čo sa fyzickej kondície týka, už nejaký ten mesiac na svojej absolútnej špičke. Dokonale vytrénované telo tanečníčky to prezrádza jasnou rečou. Aj preto si speváčka hitu Toxic môže dovoliť naozaj úsporné kostýmy, ktoré nejaké to miesto na predstavivosť ani neponúkajú. Britney ukazuje svoje telo s patričnou dávkou odvahy – v sieťovaných pančuškách, v latexovej podprsenke a nohavičkách, v efektnom korzete – to všetko videli fanúšikovia počas jej koncertov.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Na pódiu ju oblopujú jej mladé tanečníčky, s ktorými sa 4 roky pred štyridsiatkou môže s čistým svedomím porovnávať. Bez maximálnej fyzickej pripravenosti by koncert s takým množstvom tanečných vystúpení odspievať nedokázala. K jej efektným ozdobám patrí aj blond hriva, ktorá jej počas choreografií robí skvelú službu – ktorý z fanúšikov by nepodporil svoju top hviezdu pri predvádzaní takejto sexi šou a pri spievaní jej hitov?

Vystúpenie v meste Blackpool bolo po koncertoch v Paríži či Londýne jej posledným, teraz ju čaká prestávka. Následne sa Britney predvedie až 21. októbra v Austine.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #Britney: Piece of Me

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...