Bujné krivky britskej hviezdičky v plavkách: Je znovu single, ale sexy!

Vďaka mimoriadne populárnej reality-šou sa z nej v Británii stala nová celebrita, ktorá životom púta pozornosť. A nielen ním - aj kyprými ženskými tvarmi.

06.09.2018 00:00
debata (6)
Hviezdička z reality-šou Love Island Malin... Foto: Profimedia
Hviezdička z reality-šou Love Island Malin Andersson. Hviezdička z reality-šou Love Island Malin Andersson.

Modelka a televízna hviezdička Malin Andersson, ktorá sa objavila v relácii Love Island, sa v týchto dňoch venuje oddychu na Malorke. Práve tam ju načapali paparazzovia v hotelovom bazéne, kde si užívala slnečné počasie aj príjemnú vodu.

Pozornosť však patrila najmä Anderssonovej krivkám. Brunetka vždy disponovala bujnými proporciami a tie ešte teraz podporilo tehotenstvo. Hoci to na brušku zatiaľ nevidieť, Malin je v prvom trimestri. V horčicových jednodielnych plavkách však viac záujmu pútal obsah dekoltu aj plné venušianske boky.

Ten, kto sleduje britský bulvár, však dobre vie, že s otcom svojho dieťatka Tomom Kempom je rozídená. Dvojica bola spolu naozaj len pár mesiacov a hviezdička z Love Island otehotnela. Kempa označila za svoju spriaznenú dušu, ale zdá sa, že toto pomenovanie už svojmu ex nevenuje. Kemp, ktorý má 27 rokov, je už, mimochodom, dvojnásobný otec.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #modelka #reality-šou #plavky #Love Island

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...