Dostať topánkou je ponižujúce! A čo ten supervulgárny výstrih, slečna Minaj?

Ponižujúce a nesmierne zahanbujúce, tak pomenovala emócie po minulotýždňovom fyzickom konflikte so svojou hip-hopovou kolegyňou Cardi B raperka Nicki Minaj.

12.09.2018 00:00
debata
Raperka Nicki Minaj takto vyrazila na akciu pod... Foto: Profimedia
Raperka Nicki Minaj takto vyrazila na akciu pod záštitou značky Tommy Hilfiger. Raperka Nicki Minaj takto vyrazila na akciu pod záštitou značky Tommy Hilfiger.

K incidentu došlo na párty magazínu Harper's Bazaar, kde sa údajne Cardi B vybrala za Minajovou, aby si s ňou vyjasnila klebety ohľadom dcérky Kulture. Šíriť ich mala práve Minaj. Výsledkom však bolo, že raperku zastavil Minajovej ochrankár a vrazil jej lakťom do tváre, na čele sa jej urobila obrovská hrča.

Cardi B mala následne hodiť po Minajovej svoje topánky s vysokými podpätkami. Niektoré zdroje však tvrdia, že k útoku topánkami došlo hneď a Cardi B ochranka spacifikovala až následne.

Raperka Nicki Minaj predtým, ako sa udial...
Raperka Nicki Minaj na prehliadke značky Monse...
+2Raperka Nicki Minaj na akcii Kick-Off Party at...

„Všetko sú to lži. Nikdy by som neohovárala niečie dieťa. Také čosi je smutné a ja by som nikdy nekomentovala to, ako niekto vychováva svoje dieťa, alebo sa vyjadrovala na adresu toho dieťaťa. Sú to samé lži,“ uviedla Minaj v Beats 1 Radio Show dva dni po incidente.

„Nemohla som uveriť, aké ponižujúce to celé bolo. Ako sme vyzerali pred očami ostatných,“ pokračovala raperka, ktorá sa nedávno dostala do slovnej potýčky aj s raperom Travisom Scottom. Dôvodom bolo, že jej album neskončil na prvom mieste hitparády, ale až na druhom.

Raperka Nicki Minaj predtým, ako sa udial... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Raperka Nicki Minaj predtým, ako sa udial incident s jej kolegyňou. Raperka Nicki Minaj predtým, ako sa udial incident s jej kolegyňou.

O Cardi B tiež v rádiovom éteri uviedla, že je to „nahnevaná a smutná žena“. „Toto už nie je sranda. Zožeňte tej ženskej serióznu pomoc. Ocitla sa v najvyššom bode svojej kariéry a hádže po ľuďoch topánky,“ opýtala sa ešte sarkasticky.

Minaj sa momentálne nachádza na týždni módy a po „nepodarenej“ akcii pod záštitou Harper's Bazaar sa objavila napríklad na prehliadkach Monse či prezentácii Tommy Hilfiger. Všetky majú spoločného menovateľa – Minaj predvádza fotografom svoj masívny výstrih a poriadne odhalený. My sa len pýtame, ak je ponižujúci konflikt s inou raperkou, čo spomenutý dekolt? Môže byť ešte vulgárnejší?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicki Minaj #bitka #výstrih #raperka #vyjadrenie #Cardi B #ponižujúce

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...