Erotická Bella, takmer nahá tehuľka či kypré modelky - to je šou od Rihanny!

Nepozná hranice. Speváčka Rihanna už niekoľko rokov pôsobí ako dizajnérka. Jej značka, ktorá vznika v kolaborácii so známou športovou firmou, prezentovala v New Yorku aj spodnú bielizeň.

13.09.2018 15:15
debata
Topmodelka Bella Hadid v kreácii Savage X Fenty... Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Topmodelka Bella Hadid v kreácii Savage X Fenty na prehliadke v Brooklyne. Topmodelka Bella Hadid v kreácii Savage X Fenty na prehliadke v Brooklyne.

Do teritória intímneho oblečenia sa barbadoská rodáčka vybrala už pred časom, ale až tentoraz išlo o plnohodnotnú prezentáciu dámskej bielizne. Pomáhali pri tom aj „anjelici“ z Victoria's Secret či ženy skutočných tvarov.

Áno, na móle v Brooklyne, kde sa šou Savage X Fenty konala, sa objavili sestry Bella a Gigi Hadidové – obe krásky, ktoré pred časom predvádzali pre najznámejšieho amerického výrobcu dámskej bielizne. Ich sexepíl je povestný a tentoraz ho využila práve Rihanna.

Tehotná modelka na prehliadke Savage x Fenty v... Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Tehotná modelka na prehliadke Savage x Fenty v Brooklyn Navy Yard. Tehotná modelka na prehliadke Savage x Fenty v Brooklyn Navy Yard.

Tridsaťročná hviezda však dobre vie, že nie každá žena vyzerá ako modelka a nemá najmä také miery. Aj preto ukázala, že jej bielizeň je určená pre ženy všetkých veľkostí, tvarov či farby pleti.

Na móle, ktoré tvoril zelený trávnik, sa predvádzala tehotná nositeľka, ale aj bacuľaté modelky s výrazne zaoblenými proporciami. Viac si môžete pozrieť v galérii.

Tehotná modelka na prehliadke Savage x Fenty v...
Modelka predvádza spodnú bielizeň z línie...
+6Modelka predvádza spodnú bielizeň z línie...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #bielizeň #Telo #tehotná #krivky #Gigi Hadid #Bella Hadid

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...