Bieberova ex opäť úraduje na pláži: Mini bikiny a maxi sexepíl, pozrite sa!

Niežeby toho v živote dokázala nejako významne veľa. Ale pohľad na ňu, keď je v bikinách, poteší nejedno oko.

18.09.2018 00:00
debata (2)
Modelka a dídžejka Chantel Jeffries odchádza z... Foto: Profimedia
Modelka a dídžejka Chantel Jeffries odchádza z pláže v Miami. Modelka a dídžejka Chantel Jeffries odchádza z pláže v Miami.

Modelka a dídžejka Chantell Jeffries je známa predovšetkým vďaka romániku so spevákom Justinom Bieberom. A tiež vďaka už spomenutým krivkám.

Predvádzali ich aj pred niekoľkými dňami na pláži v Miami, kde ju, samozrejme, nasledovali aj paparazzovia. Brunetka so zvlnenými kučeravými kaderami sa predviedla v dvojdielnych modrých bikinách.

Hoci išlo o pomerne jednoduchú plážovú kreáciu, viac ani nebolo treba – 25-ročná Jeffries má krivky, ktorým stačí naozaj málo. A tentoraz bol na ňu pekný pohľad aj v momente, keď si už pobalila osušku, obliekla predĺženú tunikovú košeľu a vyrazila späť domov.

Sexy brunetka sa nedávno objavila na červenom koberci počas vyhlásenia cien MTV Video Music Awards a v módnych rubrikách ju často radili medzi najsexi dámy večera. Jeffriesovú dokonca pozvali pred časom na filmový festival v Cannes. Pravdou je, že zaujať svojimi zvodmi jej skrátka ide. Veď len posúďte sami.

Na akcii nechýbala ani dídžejka a expriateľka... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Na akcii nechýbala ani dídžejka a expriateľka Justina Biebera Chantel Jeffries. Na akcii nechýbala ani dídžejka a expriateľka Justina Biebera Chantel Jeffries.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Miami #sexy #Chantel Jeffries #paparazovia

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...