Lopezovej broskyňový zadoček vo výhľade! To hádam ani nie je možné

Spravodlivosť neexistuje, musí si pomyslieť nejedna žena pri pohľade na speváčku a herečku Jennifer Lopezovú. Opäť šokovala na Instagrame.

18.09.2018 13:46
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Štyridsaťdeväťročná hviezda predviedla na zábere svoju postavu v jednodielnych plavkách broskyňovej farby. Keďže slovko broskyňa sa používa v angličtine aj na označenie pozadia, hviezda použila slovnú hračku. „Všetko je také broskynkové,“ napísala k momentke, na ktorej je odfotená zozadu a predvádza siluetu svojich božských kriviek.

Pri pohľade na matku dvojčiat, ktorá sa roky radí medzi najúspešnejšie latino speváčky v histórii, napadne nejednému užívateľovi internetu, či to je vôbec možné. A niekoho možno tiež, že Lopez musí výdatne využívať filtre a digitálne vylepšenia.

Nepochybujeme, že nejaký by odborník na jej obrázkoch odhalil. Aj zábery paparazzov však majú výpovednú hodnotu a na nich vyzerá J.Lo takmer rovnako božsky ako na momentkách, ktoré zverejní sama.

Speváčka tvorí pár s bývalým športovcom Alexom Rodriguzeom a nedávno ju mali možnosť vidieť diváci aj v tanečnej šou World of Dance v úlohe porotkyne.

Alex Rodriguez a Jennifer Lopez na archívnom... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Alex Rodriguez a Jennifer Lopez prišli na vyhlásenie cien spoločne. Speváčka Jennifer Lopez prišla v šatách Versace. Alex Rodriguez a Jennifer Lopez na archívnom zábere.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Instagram #Telo #krivky #pozadie #úžas

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....