Pracujúce dievča v sexy zbroji! Rosie ako z pohovoru - ale pozor, naostro!

Prácu treba spojiť so zábavou. To si nepochybne povedala aj britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley, keď vyrazila na stretnutie s Vivienne Westwood v Paríži.

27.09.2018 00:00
debata
Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley... Foto: Profimedia
Rosie Huntington-Whiteley Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley odchádza zo sídla ateliéru Vivienne Westwood v Paríži.

V metropole Francúzska sa od pondelka koná týždeň módy a 32-ročná blondínka pri tom chýbať nemôže. Otázne však je, či dorazila pre pracovné ponuky, alebo ako čestný hosť prehliadok. V New Yorku si ju totiž takto zavolal sadnúť do prvého radu napríklad Ralph Lauren či ateliér Oscar de la Renta.

Vždy štýlová, vždy veľmi trendová – to všetko platilo aj tentoraz, keď partnerku herca Jasona Stathama načapali paparazzovia na odchode z pracovného stretnutia. Prívlastok provokatívna sa však hodí pridať tiež.

zväčšiť Zľava: Kate Beckinsale, Rosie... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Kate Beckinsale, Rosie Huntington-Whiteley a Dianna Agron Zľava: Kate Beckinsale, Rosie Huntington-Whiteley a Dianna Agron - prvý rad Oscar de la Renta šou bol nabitý hviezdami.

Modelka oblečená do širokých sivých nohavíc, ktoré doplnil vlnený top bez rukávov, si totiž celkom zjavne nevzala spodnú bielizeň pod spomenutý top. A výsledok si už môžete pozrieť sami.

Ako napísal britský Daily Mail, pre predstavivosť nechala len pramálo miesta. Chladnejšie počasie totiž spôsobilo, že pod tenučkým vlneným materiálom celkom jasne vidieť bradavky. Niežeby ich už svet nevidel. Aj tie od krásnej Rosie. Ale ktorého fanúšika modelkovskej krásy nepoteší podobná momentka?

Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley. Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley. Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Paríž #naostro #provokácia #podprsenka #Rosie Huntington-Whiteley

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...