Futbalová manželka už dávno nie je, ale sexi krivky zostali... pozrite sa!

Stále dokáže zaujať na stránkach magazínov a katalógov, ale aj na pláži, kde žiadan retuš nefunguje. Moderátorka a modelka Sylvie Meis vystavila svoje krivky v Miami.

04.10.2018 00:50
debata
Holandská modelka a celebrita Sylvie Meis na... Foto: Profimedia
Holandská modelka a celebrita Sylvie Meis na pláži v Miami. Holandská modelka a celebrita Sylvie Meis na pláži v Miami.

Na slnečnej americkej pláži zachytili objektívy paparazzov túto holandskú rodáčku pred pár dňami. Meis, ktorá je matkou jedného dieťaťa, sa slnila v spoločnosti kamarátky a predvádzala príťažlivé krivky.

Hoci je táto blondínka pomerne drobná, jej tvár aj telo vídať často v rôznych kampaniach či katalógoch. Veľkú popularitu zažíva od čias svojho manželstva s futbalistom Rafaelom van der Vaartom, ktoré sa však rozpadlo.

Štyridsaťročná Meis počas neho prežila aj ťažké chvíle, keď jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Našťastie, chorobu sa jej aj vďaka včasnej diagnostike podarilo zdolať a dnes sa teší dobrému zdraviu. Hoci už bez manžela.

Bulvárne médiá tvrdia, že za rozpadom ich vzťahu bola práve Meisovej nevera. Údajne mala svoju polovičku podvádzať s pilotom. Van Der Vaart sa zase po rozpade manželstva vybral do náručia Meisovej dobrej kamarátky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Miami #krivky #Sylvie Meis #sexy

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...