Najprv elegantná kráľovná noci a potom... misska Bakošová celkom nahá!

Na nedávnom otvorení beauty centra v Bratislave sa zaradila medzi najpôvabnejšie dámy. Ba čo viac, najdecentnejšie. Kto by povedal, že len pár týždňov predtým pózovala celkom nahá.

09.10.2018 00:00
debata
Modelka a bývalá misska Barbora Bakošová. Foto: IEM SPA
Modelka a bývalá misska Barbora Bakošová. Modelka a bývalá misska Barbora Bakošová.

Reč je o modelke a bývalej účastníčke súťaže Miss Slovensko Barbore Bakošovej. Prvá vicemiss roku 2015 sa nedávno vyzliekla pre známy slovenský magazín Break. Tmavovláska zverejnila záber titulnej strany na svojom Instagrame. Už ten naznačuje, že to muselo byť mimoriadne pikantné fotenie.

Bakošová na titulnej strane pózuje len v miniatúrnych nohavičkách a koženej bunde, z ktorej jej vykúkajú obliny poprsia. Na jednom z nich dokonca maličký kúsok bradavky. Našťastie je to záber, ktorý sa ešte drží v medziach pravidiel sietí ako Instagram či Facebook. A tak ho môžu nadšenci a fanúšikovia Bakošovej nájsť na oboch sieťach. Ako však naznačujú ďalšie, Bakošová sa pred objektívom ocitla aj celkom nahá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#teambakosova #freethenipple

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Bakoš (@barborabakos),

Modelka, moderátorka a bývalá Misska sa pritom minulý týždeň zúčastnila na otvorení nového beauty centra a svojím vzhľadom si vyslúžila aj miesto v našom zozname najlepšie oblečených žien týždňa (viac tu).

Chápeme však, že mužskí fanúšikovia ju budú vidieť radšej vyzlečenú ako zahalenú od hlavy po päty. Nižšie si pozrite galériu z otvorenia spomenutého centra, kde okrem Bakošovej nechýbalo ani množstvo jej kolegýň zo súťaží krásy.

Lekárka Alena Pallová (vpravo) na otvorení...
Podnikateľka Romana Škamlová.
+30Na otvorenie nového beauty-centra prišla aj...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Instagram #fotenie #pózovanie #odvážne #sexy #Barbora Bakošová

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...