Tehotenských kíl sa ešte nezbavila! Chrissy Teigen pózuje na pláži aj s nimi

Chrissy Teigen bola jednou z vyvolených modeliek, ktoré mali možnosť zdobiť titulku prestížneho magazínu Sports Illustrated.

12.10.2018 00:00
debata

Jej sa to podarilo v roku 2014. Odvtedy sa stihla stať už dvojnásobnou mamou.

Titulná fotografia plavkového špeciálu Sports... Foto: Reprofoto: SPORTS ILLUSTRATED
Nina Agdal, Lily Aldridge a Chrissy Teigen Titulná fotografia plavkového špeciálu Sports Illustrated Swimsuit Issue - zdobí ho trojica (zľava): Nina Agdal, Lily Aldridge a Chrissy Teigen.

Od materských povinností si „odskočila“ pred objektív fotografa, aby si zapózovala na pláži v Malibu. Oblečená v bielom tope bez podprsenky a v bielych šortkách sa niekdajšia modelka zvŕtala pred objektívom.

Modelka Chrissy Teigen pózuje s jubilejným... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Chrissy Teigen Modelka Chrissy Teigen pózuje s jubilejným vydaním Sports Illustrated Swimsuit Issue.

V máji manželka speváka Johna Legenda priviedla na svet svoje druhé dieťa, syna Milesa. Pred dvoma rokmi porodila prvé dieťa, dcérku Lunu. Ako pred časom priznala pre magazín „Women’s Health“, počas druhého tehotenstva pribrala 20 kilogramov. Ako je vidieť aj na záberoch z aktuálneho fotenia, svojich tehotenských kilogramov sa dvojnásobná mama ešte nezbavila. Ale ťažkú hlavu si preto nerobí.

Chrissy Teigen pózuje na pláži v Malibu. Foto: Profimedia
Chrissy Teigen Chrissy Teigen pózuje na pláži v Malibu.

„Pravdu povediac, je mi jedno, či si ešte niekedy budem môcť obliecť bikiny. Od mojej dvadsiatky som v hlave stále mala len hmotnosť, ktorú môžem mať. To číslo som v sebe nosila vyše desať rokov. To číslo pre mňa znamenalo, že môžem byť modelka, ktorá predvádza bikiny. Ale potom prišla tá zmena – uvedomila som si rozdiel medzi hmotnosťou bikiny modelky a hmotnosťou ženy, ktorá sa cíti dobre,“ prezradila. Pre magazín US Weekly ešte povedala, že túži aj po treťom dieťati. Do formy by sa chcela dostať až potom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chrissy Teigen #Malibu #pózovanie #tehotenské kilá

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...