Affleckova mladučká milenka na pláži sama: Sme stále spolu, vyhlasuje

Zdroje tvrdili, že herec Ben Affleck sa hneď po ukončení odvykacej liečby vrátil k mladučkej priateľke, potom sa objavili správy, že jej dal košom. Blondínku na pláži zachytili bez neho.

12.10.2018 00:00
debata
Modelka Shauna Sexton na pláži v spoločnosti... Foto: Profimedia
Modelka Shauna Sexton na pláži v spoločnosti skupiny priateľov. Modelka Shauna Sexton na pláži v spoločnosti skupiny priateľov.

Modelka Shauna Sexton, ktorá v minulosti pózovala aj pre pánsky magazín Playboy, sa zabávala na pieskovej pláži na Miami v spoločnosti priateľa a niekoľkých psov, ktorých si so sebou skupina priviezla.

Paparazzovia, ktorí Sextonovú sledujú od odhalenia aférky s predstaviteľom Batmana, ju zachytili v dvojdielnych bikinách. Predvádzala príťažlivú postavu a sexi krivky.

Hoci po Affleckovi niet ani stopy a novinári píšu o tom, že herec sa chce po ukončení 40-dňovej odvykacej liečby sústrediť na svoj zdravotný stav a rodinu, prehovorila samotná modelka.

„Neverte všetkému, čo sa objaví na internete. Sme stále spolu,“ informovala údajne nahnevaná blondínka, ktorá je od Afflecka mladšia o 24 rokov.

Hollywoodsky herec, ktorý má doma Oscara za scenár k filmu Dobrý Will Hunting a tiež sošku za prácu na filme Argo, sa v uplynulých týždňoch nachádzal v odvykacej liečebni. Dôvodom sú jeho opätovné problémy s alkoholom a drogami. Do liečebne ho odviezla pred časom jeho manželka Jennifer Garner, s ktorou ich súd len nedávno rozviedol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #modelka #Ben Affleck #Shauna Sexton

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...