Si len kosť a koža! Nemecká tophviezda záberom v bikinách fanúšikov neohúrila

Modelka a moderátorka, jedna z najväčších nemeckých hviezd, Lena Gercke, sa rada chváli svojimi súkromnými zábermi na sociálnych sieťach.

14.10.2018 00:00
debata (2)

30-ročná blondínka sa na Instagrame pýši aktuálnymi zábermi z dovolenky na Bali, pózuje napríklad pri bazéne či na pláži.

View this post on Instagram

My no-i‘m-not-gonna-leave face ‼️Bali was always a special place for me , so many memories Anzeige

A post shared by Lena Gercke (@lenagercke) on

Krásnu Lenu Nemci milujú od chvíle, kedy zvíťazila v modelingovej šou Germany’s Next Topmodel Heidi Klumovej. Bolo to v roku 2006 a odvtedy sa jej kariéra šplhá do závratných výšin. Nielen modelingová, ale aj televízna. V roku 2016 zvíťazila Lena v ankete nemeckého inštitútu na prieskum verejnej mienky, ktorý sa Nemcov pýtal na ich ženu snov. Za sebou nechala nielen Heidi Klum, ale aj Diane Kruger či Toni Garrn.

Nemecká modelka Lena Gercke. Foto: Reuters, STEFANIE LOOS
Nemecká modelka Lena Gercke. Nemecká modelka Lena Gercke.

Zverejnenými zábermi však Lena tento raz do čierneho netrafila, aspoň podľa reakcií jej fanúšikov. Na fotografii pózuje v exotickom raji v čiernych bikinách a s okuliarmi na očiach. Dlhé nohy ani vypracované brucho však nezabralo a pod záberom sa začali množiť skôr negatívne komentáre ako: „Si iba kosť a koža“, „Samé kosti, to už ani nie je pekné“ a podobne. Samozrejme, našli sa aj takí prívrženci modelky, ktorí si ju zastali a neprajníkom odkázali, že je to iba jej vec, ako vyzerá.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Lena Gercke #kosť a koža

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...