Slávny dídžej má roky po boku túto ženu! Žiadna modelka, je celkom normálna

Po boku svetoznámych dídžejov vídať najčastejšie mladučké modelky, alebo zvodné sexbomba. Ale nájdu sa aj takí, ktorí vedú celkom normálny rodinný život. S celkom normálnymi ženami.

15.10.2018 00:00
debata (1)
Manželka dídžeja Khaleda Nicole Tuck (vľavo) so... Foto: Profimedia
Manželka dídžeja Khaleda Nicole Tuck (vľavo) so synom a s jeho opatrovateľkou na pláži v Miami. Manželka dídžeja Khaleda Nicole Tuck (vľavo) so synom a s jeho opatrovateľkou na pláži v Miami.

To je nepochybne aj prípad DJ Khaleda, neprehliadnuteľného amerického producenta a dídžeja, ktorý sa narodil v New Orleans v rodine palestínskych prisťahovalcov. Počas svojej kariéry spolupracoval s mnohými slávnymi menami, v zozname sa nachádza najmä množstvo hviezd hiphopovej scény ako Kanye West, Jay-Z, Drake či napríklad Ludacris.

Popri úspešnej hudobnej kariére a triumfe v hudobnej brandži, ktoré často sprevádzajú divoké večierky a množstvo mladučkých a zvodných sexi pokušení v podobe fanúšičiek, je však Khaled aj mužom s jednou dlhoročnou partnerkou. Je to jeho manželka Nicole Tuck.

Dvojica sa zoznámila údajne ešte koncom 90-tych rokov a po pár stretnutiach začali spolu randiť. Odvtedy boli nerozluční a stihli sa zosobášiť. Prvé dieťa, syn Asahd sa im však narodil až v roku 2016, čo bolo údajne ešte ďalším stmeľovacím momentom vo vzťahu 42-ročného Khaleda a jeho približne rovnako starej polovičky.

DJ Khaled, jeho manželka Nicole Tuck a ich syn... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
DJ Khaled, jeho manželka Nicole Tuck a ich syn Asahd na vyhlásení cien BET Awards. DJ Khaled, jeho manželka Nicole Tuck a ich syn Asahd na vyhlásení cien BET Awards.

Paparazzovia len pred pár dňami zachytili Nicole Tuckovú a jej manžela neďaleko luxusnej vily v Miami, ktorú si údajne dvojica kúpila za sumu okolo 20 miliónov dolárov. Nicole odetá len v dvojdielnych bikinách spoločne s opatrovateľkou držali za ruky synčeka Asadha, zatiaľ čo Khaled sa preháňal pri pobreží vo vlnách na vodnom skútri.

Zábery ukazujú podnikateľku a manažérku Nicole, ktorá má mimochodom tiež palestínske korene, ako ženu s celkom normálnou postavou manželky a matky, v ktorej sa zhliadne množstvo bežných žien. Po všetkých tých modelkách a sexbombách, na aké je svet zvyknutý po boku slávnych hudobných producentov, je to naozaj príjemný pohľad.

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #DJ Khaled #bikiny #manželka #normálna #Nicole Tuck

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...