Scherzinger predvádza krivky v bikinách: Na Havaji sexy, ale sama!

Koncom júna oslávila 40. narodeniny, ale v bikinách je tvrdou konkurenciou aj pre výrazne mladšie ročníky. Nicole Scherzinger to potvrdila pred pár dňami.

16.10.2018 00:00
debata (2)
Speváčka Nicole Scherzinger si užívala more a... Foto: Profimedia
Speváčka Nicole Scherzingersi užívala more a oddych na Havaji. Speváčka Nicole Scherzinger si užívala more a oddych na Havaji.

Americkú speváčku, ktorá sa okrem pôsobenia vo formácii Pussycat Dolls zviditeľnila aj ako porotkyňa v hudobných šou X-Factor, načapali paparazzovia na Havaji. Práve tam sa rozhodla pokračovať vo svojej nedávnej dovolenke.

Scherzingerovej krivky obdivujú muži aj ženy už mnoho rokov a zdá sa, že ani tentoraz nehrozí, že by jej fanúšikovia ubudli. Brunetka s olivovou pleťou vyzerala v dvojdielnych modrých bikinách so vzorom od Melissy Odabash skvelo.

Hoci ju objektívy zachytili v skupinke priateľov, chýbal v nej Scherzingerovej priateľ – bulharský tenista Grigor Dimitrov. S ním ho naposledy videli v júli tohto roka na spoločnej dovolenke na jachte neďaleko francúzskeho pobrežia.

Speváčka, tanečnica a porotkyňa tvorila dlhé roky pár s jazdcom F1 Lewisom Hamiltonom. Ich vzťah bol však poriadne turbulentný. Niekoľkokrát sa rozišli a potom znovu dali dokopy. Pošuškáva sa však, že podobné to má aj so športovcom, ktorý je od nej mladší o dvanásť rokov. Dôvodom má byť vzťah na diaľku a nabité pracovné rozvrhy oboch milencov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #sexi #Nicole Scherzinger #Sama #Havaj

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...