Affleckova kráska z Playboya je ale odvážna! Takto si vyšla na ulicu

Chce mu ukázať, o čo prišiel? Mladučká modelka, ktorú médiá spájali s Benom Affleckom, Shauna Sexton, si vyšla na ulicu "naľahko".

27.10.2018 00:00
debata (1)

V lete jej meno obletelo americké médiá, keď ju paparazzi zachytili na niekoľkých fotografiách s Benom Affleckom. Mladá, len 23-ročná modelka Shauna Sexton, si užila svojich 5 minút slávy. Aktuálne sa objavila na záberoch fotografov opäť.

Modelka Shauna Sexton si vyšla večer do baru v... Foto: Profimedia
Shauna Sexton Modelka Shauna Sexton si vyšla večer do baru v Los Angeles.

Modelka, ktorá pózovala aj na stránkach magazínu Playboy, si vyšla na večernú akciu do jedného z barov v Los Angeles. Na túto príležitosť zvolila extra sexi minišaty, ktoré odhalili poriadny kus jej zvodného tela.

K minišatám čiernej farby, ktoré mali po bokoch namiesto látky len šnúrky, zvolila semišové čižmy na podpätku, ktoré jej siahali až k stehnám. Takto oblečená si vykračovala po ulici v Los Angeles.

Krátky románik so slávnym hercom a režisérom sa podľa zdroja, ktorý cituje Daily Mail, skončil skôr, než sa vlastne začal: „Ben vedel, že nič ako vzťah z toho nebude a tak to ukončil skôr, než sa to vôbec začalo,“ píše Daily Mail. Herec sa s modelkou nechal vidieť len pár dní predtým, než skončil na protialkoholickom liečení, kam ho zaviezla jeho ex, Jennifer Garner.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Shauna Sexton

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...