Nemecká Kardashianka? Telo sexbomby budí závisť, ale ona je aj vzdelaná!

Slávna americká celebrita Kim Kardashian má "dvojníčky" po celom svete. Ale s tou nemeckou by azda bola spokojná aj ona sama.

01.11.2018 00:00
debata
Modelka a internetová celebrita Metisha... Foto: Profimedia
Metisha Schaefer, Modelka a internetová celebrita Metisha Schaefer, ktorú prezývajú aj nemecká Kim Kardashian. Takto sa predviedla na pláži v Miami.

Reč je o Metishe Schaeferovej, rodáčke, ktorá si už dávnejšie vyslúžila prezývku „nemecká Kim“. Ak sa na ňu pozriete na obrázku, pochopíte veľmi rýchlo prečo.

Tmavovláska s olivovou pleťou totiž až nápadne pripomína slávnu televíznu celebritu. Akurát sa môže chváliť omnoho vyšportovanejším a pevnejším telom.

Presvedčila o tom aj na pláži v Miami, kde ju zachytili paparazzovia (ktohovie, koľko z nich v domnení, že fotia skutočnú Kim). Schaefer v dvojdielnych bikinách predvádzala svoje sexi krivky a pevné, priam vysekané brušné svaly.

V minulosti sa táto 175 centimetrov vysoká dáma objavila napríklad na stránkach magazínu Maxim Espaňa či v niekoľkých brazílskych periodikách. Jej pôvab jej zabezpečil aj pár maličkých rol na filmovom plátne či v televízii.

Primárne je však 33-ročná kráska, ktorá je potomok turecko-gréckeho páru, známa tým, čo sa až tak často v súvislosti s dámam jej vzhľadu neskloňuje – vzdelaním. Schaefer je totiž vyštudovanou novinárkou a ovláda plynule až päť svetových jazykov. Na milióny priaznivcov na internete to síce nestačí, ale od nás má rozhodne body plus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Kim Kardashian #modelka #Miami #podoba #Metisha Schaefer

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...