Opäť v bikinách! Kilá sexepílu fungujú, Grahamovú chcú vyzliecť všetci

Bývali časy, keď paparazzovia na plážach pri fotení plavkových kolekcií zachytili akurát možno modelky Victoria's Secret alebo rozličné playmates. Ale časy sa zmenili. K lepšiemu.

08.11.2018 00:00
debata
Topmodelka Ashley Graham na pláži v Malibu... Foto: Profimedia
Ashley Graham Topmodelka Ashley Graham na pláži v Malibu fotila novú sériu záberov v bikinách.

V modelingu sa posledné roky presadila väčšia diverzita – a to nielen v rámci farby pleti či rasy, ale aj veľkosti. Topmodelka Ashley Graham stála pri zrode tejto zmeny a tak je asi celkom pochopiteľné, že z nej profituje dodnes. Napríklad aj obrovským mediálnym záujmom a neustálym záujmom značiek či firiem na spoluprácu.

Pred pár dňami 31-ročnú Grahamovú zvečnili objektívy opäť v plážovej výstroji na pláži kalifornského Malibu. Pred objektívmi vystriedala táto tmavovlasá kráska niekoľko modelov bikín či jednodielnych plaviek a hrdo predvádzala aj kypré boky či plné stehná, ktoré jej príroda nadelila.

Z Grahamovej sa stala modelka, o ktorú majú záujem komerčné značky, ale aj high-fashion dizajnéri či magazíny. Naposledy sa objavila v editoriáli magazínu Vogue Paris.

Pre magazín V zase nafotila sexy sériu záberov inšpirovaných estetikou 80-tych rokov, na ktorých odhaľuje do objektívu svoje masívne pozadie. Spoločnosť jej tam robila ďalšia kyprá modelka Paloma Elsesser. Pod fotografie sa podpísala fotografka Cass Bird, ktorá už v minulosti vytvorila kampaň s modelkami rozličnej farby pleti a konfekčných veľkostí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@vmagazine @palomija @ashleygraham styled by @stella_greenspan hair @ward_hair makeup @romyglow in @adamselman

Príspevok, ktorý zdieľa Cass Bird (@cassblackbird),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Get your Butts out to the polls @vmagazine @ashleygraham @palomija @stella_greenspan @ward_hair @romyglow @artandcommerce @thewallgroup @imgmodels

Príspevok, ktorý zdieľa Cass Bird (@cassblackbird),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...