Pre sexy foto všetko! Blond kráska z Instagramu v bikinách skáče ako zajac

Keď už je také jednoduché získavať popularitu na sociálnych sieťach pridávaním rozmanitých záberov z vlastného života, robia tak mnohé ašpirujúce modelky a hviezdičky. Aj Selena Weber.

15.11.2018 00:00
debata (1)
Modelka Selena Weber sa predvádza na pláži v... Foto: Profimedia
Modelka Selena Weber sa predvádza na pláži v Miami. Fotila ju jej mama. Modelka Selena Weber sa predvádza na pláži v Miami. Fotila ju jej mama.

Plavovláska, ktorú médiá zvyknú označovať aj ako instagramovú modelku sa v uplynulých dňoch nachádzala na pláži v Miami. Iné hviezdy prítomné neboli, tak paparazzom musela stačiť aj jej maličkosť.

Pohľad na Weberovú v bikinách je príjemný, to treba uznať. Fotografom, ktorí striehnu na pláži, sa ju podarilo zachytiť v niekoľkých modeloch plážovej garderóby, no aj pri tvorbe „perfektnej momentky“ na Instagram.

Weber vyskakovala do vzduchu priam ako profesionálna skokanka o žrdi, len aby sa mohla potom pýšiť dobrou fotkou.

Toto všetko údajne absolvovala pod dohľadom vlastnej mamy, ktorá ju v kariére podporuje a verí, že sa z jej dcéry stane skutočná hviezda sociálnych sietí.

Počet followerov, teda sledovateľov, tomu zatiaľ nenasvedčuje. Aj mnohí slovenskí influenceri ich majú mnohonásobne viac. Ale jeden nikdy nevie, kedy sa to prelomí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #modelka #Miami #Selena Weber

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...