Toni Braxton svoje prsia do úzkej blúzky nevtesnala! Vykukla aj bradavka

Speváčka Toni Braxton sa síce prehupla cez päťdesiatku, túžba provokovať ju však neopúšťa.

17.11.2018 12:04
debata

Najväčšia sláva speváčky Toni Braxton síce pominula, 51-ročná hviezda sa však z času na čas ešte objaví na červených kobercoch. Pred objektívy sa aktuálne vybrala v Los Angeles, kde svojou prítomnosťou poctila podujatie Gingerbread House Experience at The Grove.

Toni Braxton na gala podujatí v Los Angeles. Foto: Profimedia
Toni Braxton Toni Braxton na gala podujatí v Los Angeles.

Pred fotografov prišla v pruhovanej bielo-čiernej blúzke, pod ktorú si nedala podprsenku. Veľké poprsie sa do úzkej blúzky nezmestilo. Speváčka nielenže ukázala podstatnú časť svojich šťavnatých pŕs priamo pred objektívmi, ale do záberu sa dostala aj jej odhalená bradavka.

Počas večera sa na prste 51-ročnej Toni ligotal jej zásnubný prsteň, ktorý dostala vo februári od jej snúbenca, rapera Birdmana (vlastným menom Bryan Christopher Williams). Zaujímavosťou je, že Toni sa so svojím vyvoleným zoznámila už v roku 2002, keď spolupracovali na skladbe Baby you can do it. Ich vzťah odštartoval však až v roku 2016, keď Braxtonovú pozval Birdman na rande. Kedy sa dvojica postaví pred oltár zatiaľ známe nie je.

Ako prezradila pre Daily Mail, bol to práve spomínaný raper, ktorý bol jej oporou, keď začala bojovať s imunitným ochorením lupus. Toni je dvojnásobnou mamou, otcom jej detí je muzikant Keri Lewis. Speváčka vychováva dvoch synov – Denima (16) a Diezela (14).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Toni Braxton #Los Angeles #poprsie

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...