DiCapriova bývalka znovu v bikinách! Sexy, ale od glamouru ďaleko

Preslávila ju spolupráca so slávnym výrobcom bielizne aj vzťah s Leonardom DiCapriom. Modelka a herečka Kelly Rohrbach je stále magnetom pre paparazzov.

19.11.2018 00:00
debata (1)
Modelka Kelly Rohrbach surfovala na Havaji. Foto: Profimedia
Modelka Kelly Rohrbach surfovala na Havaji. Modelka Kelly Rohrbach surfovala na Havaji.

Blondínka, ktorej sexy krivky obdivoval pred pár rokmi v reklamách nejeden čitateľ či divák, sa objavila pred pár dňami na pláži na Havaji. A vôbec jej neprekážalo, že pri sledovaní paparazzmi neponúka objektívom svoju glamour podobu.

Dvadsaťosemročná kráska, ktorá si zahrala napríklad vo filme Baywatch, miluje surfovanie a presne tejto činnosti sa venovala aj na havajskej pláži. Objektívy ju zachytili v dvojdielnych bikinách so zvieracím vzorom, ako kráča so surfovacou doskou k sprchám.

Modelka Kelly Rohrbach na zábere z februára 2015. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kelly Rohrbach Modelka Kelly Rohrbach na zábere z februára 2015.

Podľa záberov je zjavné, že niekdajšia hviezda Sports Illustrated Swimsuit Issue, si skrátila svoje vlasy a rozhodla sa pre ležérnejší a praktickejší imidž.

Už čoskoro by mal do kín prísť nový film od Woodyho Allena, v ktorom dostala menšiu úlohu. Pre obvinenia Allena zo sexuálneho obťažovania, ktoré voči nemu už dávnejšie vyriekli jeho dve dospelé deti, sa však post-produkčné práce na filme spomalili a distribučná spoločnosť čakala na vhodný termín.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikini #Havaj #Kelly Rohrbach #surf

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....