Dídžej Guetta ukázal na pláži mladučkú milenku. Ale pozor, on je samý sval!

V manželstve prežil dvanásť rokov, ale hudobná kariéra a tiež neustále cestovanie po svete si vybrali svoju daň. Dídžej David Guetta však dlho za manželkou nesmútil.

21.11.2018 00:00
debata
Dídžej David Guetta a jeho priateľka Jessica... Foto: Profimedia
Dídžej David Guetta a jeho priateľka Jessica Ledon spoločne na pláži v Miami. Dídžej David Guetta a jeho priateľka Jessica Ledon spoločne na pláži v Miami.

Už niekoľko mesiacov je jeho životnou partnerkou mladučká kráska Jessica Ledon. O viac ako polovicu mladšia ako samotný hudobný producent a autor množstvo hitových hudobných spoluprác.

S Ledonovou pristihli známeho parížskeho rodáka aj na pláži v Miami a zábery paparazzov celkom jasne ukazujú, že sa bolo na čo pozerať. A to dokonca v oboch prípadoch.

Kým 24-ročná Ledon predvádzala svoje kypré ženské krivky v dvojdielnych belasých bikinách, jej partner ukázal paparazzom vyšportovanú a svalnatú postavu. Málokto by tipoval, že bradatý a usmiaty fešák oslávil už 51. narodeniny.

Dídžej David Guetta a modelka Jessica Ledon na... Foto: SITA/AP, Francois Mori
David Guetta a Jessica Ledon Dídžej David Guetta a modelka Jessica Ledon na archívnom zábere.

Pri Guettovi však treba pripomenúť, že v minulosti zďaleka nebol taký vyšportovaný. K fyzickej aktivite a pravidelnému cvičeniu ho údajne motivoval až rozchod a tiež stresujúci pracovný život, v ktorom začínal pociťovať zdravotné problémy. Teraz vraj myslí viac na seba a svoje zdravie. A svaly, ktoré popri tom nadobudol, sú nepochybne bonusom.

Guettova bývalá manželka Cathy Guetta má v starostlivosti zverené obe ich deti, syna Tima a dcéru Angie. O ich starostlivosť sa však s manželom delia.

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Telo #Miami #David Guetta #svaly #sexy #Jessica Ledon

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...