Ako morská panna! Mexická kráska v bikinách ukázala božské krivky

Jej pôvaby obdivovali hostia tohtoročného oscarového ceremoniálu a na filmovom plátne toho ponúka vizuálne tiež viac ako dosť. A ani nechcite vedieť, ako vyzerá Eiza Gonzales na pláži na Havaji!

25.11.2018 00:00
debata (7)
Mexická herečka Eiza Gonzalez na pláži na Havaji. Foto: Profimedia
Mexická herečka Eiza Gonzalez na pláži na Havaji. Mexická herečka Eiza Gonzalez na pláži na Havaji.

Dvadsaťosemročná rodáčka z Mexika sa objavila na havajskej pláži pred pár dňami a bez obáv predvádzala na piesočnatom pobreží svoju postavu. Prívlastok dokonalá rozhodne nie je prehnaný.

Gonzáles, ktorá na Havaji filmuje novinku King Kong verzus Godzilla, si urobila prestávku v nakrúcaní a vzala na seba miniatúrne strieborné bikiny a zúčastnila sa na tamojšej špeciálnej súťaži v surfovaní. Podľa očitých svedkov táto sexy hviezda filmu Baby Driver preukázala aj fyzickú zdatnosť, keď zvládla netradičnú surferskú výzvu.

Pre paparazzov sú nepochybne o niečo príťažlivejšie zábery z pobrežia ako tie z vĺn v oceáne. Rodáčka z Mexiko City pri odchode z vody vyzerala akoby bola súčasťou nejakého fotenia plážovej kolekcie.

S tým rozdielom, že modelky pri podobných príležitostiach chystajú hodiny skupiny vizážistov a štylistov. Eiza bola úplne prirodzená. A prirodzene sexy!

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Telo #Eiza Gonzáles #sexy

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...