Intímnosti s milencom priamo na pláži! Ktorá topmodelka sa tak odhalila?

Patrí medzi najkrajšie modelky európskeho kontinentu. Aj najlepšie platené. Profesionálne povinnosti, ktorým sa venovala posledné týždne, teraz vymenila za chvíle s milencom.

26.11.2018 00:00
debata (1)
zväčšiť Topmodelka Sara Sampaio a jej partner Olivier... Foto: Profimedia
Sara Sampaio a jej partner Olivier Ripley Topmodelka Sara Sampaio a jej partner Olivier Ripley sa nedokázali od seba odtrhnúť na dovolenke v Mexiku.

Reč je o portugalskej kráske Sare Sampaio, modelke, ktorej pôvaby využíva napríklad značka Victoria's Secret, ale aj dizajnéri ako Elie Saab či Giorgio Armani.

Tmavovlasá kráska sa po uplynulých týždňoch, ktoré strávila prípravami na výročnú šou spomenutého výrobcu dámskej bielizne, vybrala do mexického Tulumu. A nebola sama.

Sampaio tvorí pár s Oliverom Ripleyom, úspešným mladým podnikateľom a zakladateľom spoločnosti Ocean Group. O tom, že dvojica je do seba až po uši zamilovaná, sa azda ani nedá pochybovať. Zábery paparazzov, ktoré vznikli v Mexiku, sú jasným dôkazom.

Sara Sampaio prichádza na after párty po módnej... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
sara Sampaio Sara Sampaio prichádza na after párty po módnej šou Victoria's Secret 2018.

Milenci si možno mysleli, že majú súkromie a nežnostiam sa nebránili ani pod rozpáleným mexickým slnkom. Dianie na terase však zachytili objektívy z veľkej diaľky. Saru a Olivera pristihli ležiac jedného na druhom pri intímnych dotykoch a bozkoch.

Dvadsaťsedemročná modelka mala na sebe dvojdielne červené bikiny, v ktorých bez ostychu predvádzala obliny svojho sexi pozadia. Tie následne predviedla aj priamo na svojom Instagrame a je celkom pravdepodobné, že išlo o plavky od Victoria's Secret.

Model Adriana Lima (v strede) je najstaršou...
Modelka na prehliadke Victoria´s Secret Fashion...
+42Modelka na prehliadke Victoria´s Secret Fashion...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #modelka #milenec #dotyky #Sara Sampaio #nežnosti

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....