Štíhle nohy, vypracované brucho! Anna Faris sa pretŕča na Havaji

Ani po rozvode s krásavcom Chrisom Prattom hollywoodska hviezda samotou netrpí.

30.11.2018 16:30
debata

Exmanžel herečky Anny Farisovej (41), krásavec Chris Pratt, je už pár mesiacov šťastne zadaný, do oka mu padla mladučká spisovateľka a dcéra Arnolda Schwarzeneggera, Katherine. Ale samotou netrpí ani Anna Faris. So svojím priateľom, Michaelom Barrettom, si užívajú slnko a more na Havajských ostrovoch.

Anna Faris dovolenkuje na havajskom ostrove Maui. Foto: Profimedia
Anna Faris Anna Faris dovolenkuje na havajskom ostrove Maui.

Slávna hviezda komédií ukázala na pláži svoje vyšportované telo. Jej štíhle nohy a svaly na bruchu si tak mohli pozrieť celkom zblízka dovolenkári, ktorí si, rovnako ako hollywoodska hviezda, vychutnávajú prázdniny v exotike. Vo vode sa spolu s ňou zabával aj jej malý syn Jack, ktorého otcom je práve herec Chris Pratt.

Pratt a Faris sa zoznámili v roku 2007 počas nakrúcania filmu Noc je ešte mladá (2011), v nasledujúcom roku sa zasnúbili a v júli 2009 sa vzali počas malého obradu na Bali. Herecká dvojica oznámila svoj rozchod vlani auguste. Súd ich definitívne rozviedol pred pár dňami, začiatkom novembra.

Herečku Annu Faris médiá s producentom Michaelom Barrettom (48) zachytili po prvý raz v septembri 2017. Ich vzťah tak trvá niečo vyše roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Chris Pratt #Havajské ostrovy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...