Do tesných kožených nohavíc sa zmestí máloktorá 50-nička! Brožová áno

Česká hviezda Kateřina Brožová sa vo februári prehupla cez magickú päťdesiatku. V jej prípade sa však dá celkom jednoznačne povedať - je to žena bez veku.

01.12.2018 12:15
debata

Krásna blondínka, ktorú na televíznej obrazovke diváci obdivujú od osemdesiatych rokov, zahrala si napríklad aj vo filme Kamarád do deště (1988), akoby zastavila čas niekde po tridsiatke. Svoje pekné telo a fotogenickú tvár pravidelne predvádza nielen v televízii či divadle, ale aj na spoločenských akciách, ktorým sa nijako nevyhýba.

Kateřina Brožová na chariitatívnom podujatí v... Foto: Profimedia
Kateřina Brožová Kateřina Brožová na chariitatívnom podujatí v Divadle Hybernia.

Aktuálne zavítala na charitatívne vianočné podujatie v Divadle Hybernia, kde predviedla svoje kuchárske, či skôr cukrárske umenie. Pred fotografmi sa pustila do práce a upiekla košík sladkých medovníkov. A po ich dokončení si na nich aj pochutnala. Jej ukážkovej postave takéto maškrtenie, zdá sa, vôbec neškodí.

Na akciu dorazila oblečená v čiernom – čierny svetrík skombinovala s tesnými čiernymi koženými nohavicami. Tie veľmi tesne obopínali jej sexi postavičku, za ktorú sa hviezda seriálov ako Poisťovňa šťastia, Život na zámku či Doktorka Kellerová rozhodne nemusí hanbiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kateřina Brožová #Divadlo Hybernia

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...