Po troch deťoch tehličky na bruchu? Len sa pozrite na Thorovu manželku

Ako pár nemajú konkurenciu Chris Hemsworth a Elsa Pataky žijú svoj život síce mimo Los Angeles, napriek tomu sú médiami extrémne sledovaní.

05.12.2018 00:00
debata

Za svoj domov si už pred rokmi zvolili rodnú krajinu urasteného predstaviteľa filmové Thora a usídlili sa v austrálskom Byron Bay neďaleko Sydney, kde vychovávajú svoje tri ratolesti – dcéru Indiu Rose (6) a dvojičky Tristana a Sashu (4). S deťmi manželom pomáhajú aj rodičia Chrisa Hemswortha, Leonie a Craig, ktorí bývajú neďaleko ich veľkolepého sídla.

Manželka Chrisa Hemswortha, Elsa Pataky, na... Foto: Profimedia
Elsa Pataky Manželka Chrisa Hemswortha, Elsa Pataky, na pláži v Byron Bay.

V médiách sa tak pravidelne objavujú paparazzi zábery hereckého páru práve na spomínanej pláži, ako trávi čas s ich ratolesťami. Aktuálne si všetci piati opäť vyrazili za vodou a slnkom. Pohľad na 42-ročnú Španielku stál za to! V bielych bikinách predviedla svoje vyšportované telo, zvlášť jej sexi brucho stálo za pozornosť – tehličky na bruchu trojnásobnej mamy sa dali dokonca spočítať.

Manželia a vo filme 12 Strong aj hereckí... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Chris Hemsworth a Elsa Pataky Manželia a vo filme 12 Strong aj hereckí kolegovia Chris Hemsworth a Elsa Pataky na premiére filmu v New Yorku.

Už pár razy sa sexi blondínka vyzliekla aj pre reklamné účely, kedy svoje telo prepožičala kampaniam na spodnú bielizeň. Po troch deťom má Elsa Pataky, ktorá povedala slávnehu Thorovi svoje „áno“ pred ôsmimi rokmi, telo študentky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Thor #Elsa Pataky #Byron Bay

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...