Okolo bedier len kúsok látky... Ricky Martin predvádza telo Adonisa!

Nie je to žiadna novinka, že spevák Ricky Martin patrí medzi príťažlivých mužov. A tiež medzi tých, ktorí majú skvelú kondíciu a formu. Na Instagrame opäť provokoval.

06.12.2018 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

sunga e canga

Príspevok, ktorý zdieľa Ricky (@ricky_martin),

Hoci rodákovi z Portorika ťahá už na 47 rokov (oslavuje ich presne na Štedrý deň), jeho svalnaté a pevné telo by mu mohol závidieť nejeden mladší kolega či našinec. Martin sa opäť po dlhšej prestávke pochválil momentkou z dovolenky.

V rodnej krajine sa pred objektív postavil len v pestrofarebnej plachte ovinutej okolo bedier. Jeho potetovaný svalnatý hrudník a pevné brucho však vynikli v plnej kráse. Pochvaly fanúšikov a sledovateľov sociálnej siete nenechali na seba dlho čakať.

„V hanbe“ však nezostáva ani Martinov životný partner – manžel Jwan Yosef, čo potvrdili ďalšie zábery dvojice z portorikánskej návštevy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Este mar sana.

Príspevok, ktorý zdieľa Ricky (@ricky_martin),

Talentovaný výtvarník a umelec je síce od Martina mladší o dvanásť rokov, takže vyšportované telo sa mu udržiava jednoduchšie. Ale zdá sa, že manželia majú určite jednu jasnú spoločnú záľubu – posilňovňu!

Martin a Yosef pricestovala do Portorika, aby tam odovzdali kľúče od zrekonštruovaných príbytkov, ktorých financovanie zabezpečili z vlastného vrecka. Martin sa podujal pomôcť svojim krajanom po ničivom hurikáne, ktorý krajinu poškodil pred časom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Telo #Ricky Martin #manžel #svaly #Portoriko

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...