Bradavka v zábere? Žiaden problém! Heard si tak vyrazila aj do štúdia

Jej postoj k nahote či odhaľovaniu je jasný už roky. Herečka Amber Heard s nimi rozhodne nemá problém. Nedávno prekvapila, keď si provokatívny model topu vzala aj do televízneho štúdia.

06.12.2018 00:00
debata (5)
Herečka Amber Heard v priehľadnom tope opúšťa... Foto: Profimedia
Herečka Amber Heard v priehľadnom tope opúšťa hotel v centre New Yorku. Herečka Amber Heard v priehľadnom tope opúšťa hotel v centre New Yorku.

Bývalá manželka herca Johnnyho Deppa momentálne propaguje novinku Aquaman a práve taký bol jej program aj pred pár dňami pri návšteve štúdií AOL Studios v New Yorku.

Kráska dorazila pred televízne kamery v ležérnej kombinácii džínsov, čierneho pánskym štýlom inšpirovaného saka a priehľadného topu. No kým iná herečka by si pod takýto kus odevu vzala spodnú bielizeň, Heard sa s tým vôbec neobťažovala.

zväčšiť Herečka Amber Heard a jej kolega Jason Momoa... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Amber Heard a jej kolega Jason Momoa predstavili film Aquaman. Herečka Amber Heard a jej kolega Jason Momoa predstavili film Aquaman.

Hoci pred televíznymi kamerami zostalo všetky len provokujúco poodhalené, paparazzom na ulici sa podarili zábery o niečo otvorenejšie. Herečku, ktorá si zahrala napríklad aj vo filme Dánske dievča, zachytili s rozhaleným sakom a naostro.

Tridsaťdvaročná rodáčka z texaského Austinu si však s podobnými zábermi zjavne ťažkú hlavu nerobí. Konieckoncov v zbierke má hneď niekoľko provokatívnych modelov. Pozrite sa s nami na ne.

Herečka Amber Heard predstavila novinku Aquaman...
Herečka Amber Heard na festivale v Toronte v...
+4Herečka Amber Heard a jej kolega Jason Momoa...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Amber Heard #naostro #bradavka #Štúdio #paparazovia

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...