Aha na ňu! Mladučká sexi tmavovláska s priezviskom Graf na červenom koberci

Hoci neter slávnej tenistky Steffi Grafovej, Talia, žije v USA, priletela do Mníchova na gala podujatie.

07.12.2018 00:00
debata

Večer plný hviezd sa konal pod hlavičkou známeho výrobcu cukroviniek. Do Mníchova prijali pozvanie slávne hviezdy ako herečka Pamela Anderson či modelka Elle Macpherson. Ale svoje okamihy slávy na červenom koberci prežila aj pekná tínedžerka so slávnym nemeckým priezviskom Graf.

Talia Graf na gala podujatí výrobcu cukroviniek... Foto: Profimedia
Talia Graf Talia Graf na gala podujatí výrobcu cukroviniek v Mníchove.

Talia Graf nie je síce dcérou slávnej tenisky Steffi Graf, ale jej neterou. 19-ročná tmavovláska je dcérou brata nemeckej tenistky, Michaela Grafa (47). S mamou krásnou Talie, Elaine Marie Fuentesovou, bol ženatý 17 rokov a majú spolu ešte ďalšie tri deti. Rodina žije dlhodobo v Los Angeles.

Z USA si však začínajúca modelka zaletela do rodnej krajiny svojho otca, aby sa zúčastnila na charitatívnom podujatí. Pred objektívmi sa predviedla v bielej večernej róbe značky Escada s dlhou vlečkou a odhaleným chrbtom. Spod bielej látky navyše vystrčila aj svoju sexi štíhlu nôzku.

View this post on Instagram

A post shared by Talia Graf (@taliagraf) on

Talia Graf svoju rodinu nezaprie – podobne ako jej slávna teta, aj ona má výrazný nos, plné pery a štíhle nohy. Navyše, ako predvádza na svojom Instagrame, je aj fotogenická – takže pre prácu modelky je ako stvorená a slávne priezvisko jej dvere v tejto oblasti určite pootvorilo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Steffi Graf #Talia Graf

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...