Telá ako z reklamy! Britskí celebritní snúbenci ich ukázali na Barbadose

Sú pár už niekoľko rokov a obaja sú v rodnej Británii celebrity. Nielen to. Aj ideálmi krásy. Na dovolenke na ostrove Barbados to speváčka Pixie Lott a jej priateľ potvrdili.

07.12.2018 00:00
debata
Speváčka Pixie Lott a jej snúbenec Oliver... Foto: Profimedia
Speváčka Pixie Lott a jej snúbenec Oliver Cheshire na pláži ostrova Barbados. Speváčka Pixie Lott a jej snúbenec Oliver Cheshire na pláži ostrova Barbados.

Plavovláska, ktorú poznajú aj slovenskí hudobní fanúšikovia, sa vybrala na exotický ostrov Barbados, aby si tam pred príchodom vianočnej sezóny oddýchli aj spoločne so snúbencom Oliverom Cheshireom. Ani tam však neunikli objektívom paparazzov.

Dvojicu zachytili reportéri priamo na slnečnej pláži, kde – ako inak – lapali bronz a vychutnávali si more a slnko. Okolití hostia si zase mohli vychutnať pohľad na ich bezchybnú formu.

Cheshire ako model sa udržiava v ukážkovej fyzickej kondícii a je to vidieť na prvý pohľad. Pri jeho 27-ročnej partnerke však tiež niet pochybností o tom, že by sa pohybu bála alebo podceňovala správnu životosprávu. Obaja majú skrátka telá ako z reklamy.

Dvojica tvorí pár už od roku 2010 a pred časom sa zasnúbili. Svadba, o ktorej špekulovali britské médiá už pred niekoľkými rokmi, sa však zatiaľ nekonala. „Neponáhľame sa,“ zvykne odpovedať Lott na dotieravé otázky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Pixie Lott #Barbados #Oliver Cheshire

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...